TQ to penganjur & penaja blogger hunter 09

*klik image to enlarge

terima kasih kepada penganjur dan penaja untuk program blogger hunter 09. dianjurkan oleh FCU community. lebih kurang komuniti untuk para blogger di luar sane la. menarik jugak komuniti ini. komuniti ni baru lagik. so for the very first time la mereka organize game blog hunter. sangat2 menarik dan mencabar minda. mencabar minda sebab setiap peserta yang join dikehendaki menghantar 3 soalan mengenai blog masing2. kalau tak salah cik epa hampir 3ratus soalan yang kene jawab. penat gak. masa hari ke3 cik epa dh surrender dah. just tinggal dalam 50 soalan jek cik epa xjawab pasal semalam agak bz (bz mende ntah, ak lupe maybe semalam banyak cite best kt tv kot)

bty, besh la join komuniti ni. sape belum join and berminat nak join. click la link FCU community disebelah kiri atas blog cik epa. lepas ni banyak lagik dorang nak organize xtvt. cik epa xsabar nak join lagik.

cik epa menang no 12. okla tuh kan?? tq ye!!!!

4 comments:

  1. wow! terer tuh..hehehe congratz!...qila nak masuk, tpxsempat ..busy..

    ReplyDelete
  2. ade name gak top 20..okla tu..
    pasni gilirn awk lak jd juare...
    apepn trme ksh,sbb mengtahniahkn saye..hehe..

    ReplyDelete
  3. hehehe...aqila...xpe2...nnt bule join blk...ad byk contest pasni..huhu

    ReplyDelete
  4. zai: sme2...pasni msk lgk contest

    ReplyDelete