jom makan steambot...

salam all.
n3 kali ni nak cerita pasal celebration besday cik epa, cik eyra and father's day kami 1 famili. hari ahad lepas, kami sekeluarga g JJ Bukit tinggi. mama belanje makan steambot!! besh wooo!! kenyang sgt2 sampai xleh jalan. puas hati gile. ada steambot plus dengan nasi goreng special. banyak kan????!! eh, ada desert sekali r. thanks to mama sebab sudi banje!!! kalau korang g JJ bukit tinggi klang, try la makan steambot kt Boston steambot. besh wooo, xrugi!! pe lagik, layan gambar ok??

kami berdua gile bergambar :)

famili orang lain semua 1 meja, kami 2 meja taw. 4 sane dan kami ber4 disini. besh taw famili ramai2, time2 cam ni la meriah..

lihatla muke yang seronok ble mama banje makan!!

ni baru suku dari makanan kitorg. yang laen xsempat nak amik

muke masing2 dengan bersusah payah menghabiskan makanan

pic diats cik fyra and cik eyra. pic dibawah cik eyra ngn mama kami. tq mama banje!! cik eyra jek bergambar, yang laen xlarat...

2 comments:

  1. cik epa..
    awak ada koleksi tudung y chantek..
    ske tgk!!!
    mne beli??
    hehe..

    ReplyDelete
  2. owh, tq huhu
    byk beli kt blog....yg ni cik epa beli kt blog cik rina salleh...die tgh wt promotion lgk..g la usha...

    http://lovelyaustere.blogspot.com/

    ReplyDelete