My birthday wish

Salam All!!

untuk pengetahuan anda semua la. cik epa skang berumo 23 tahun and 11 bulan 23 hari. yes!! my birthday is coming la. bulan depan jek. 17 haribulan ok?? arituh bersembang ngn cik kala di ym terkua plak topic wishlist. cik kala pon mencadangkan cik epa wat my birthday wish yang sebelum ni die already dh buat wish die. untuk mengisi masa lapang cik epa and also nak mengurangkan bercakap akibat kesakitan gusi yang sudah sampai tahap nak mengunyah pon payah (lambat baek compom ak kurus!! kurang makan la katakan...i like :p)

berikut adalah soalan nya:

Senaraikan 10 perkara yang korang nak time birthday korang. Dan setiap perkara yang korang nak tu, sila sertakan bersama gambar sebagai bahan rujukan.

NO 1- nissan fairlady

sonoknye kalo dapat kete ni. feveret cik epa. kalo nampak cik epa pakai, jangan lupe membunyikan hon kenderaan anda :p


NO 2 - rumah banglo english style

suasana yang cukup2 menenangkan jiwa cik epa. dikelilingi taman2 and hiasan yang indah2 serta hijau yang menyejukan mata dan minda setelah penat bekerja



NO 3- berjaya sebagai Civil Engineer serta mempunyai company construction or consultant sendri

doa2 kan la ye??


NO 4 - nak notebook supaya senang untuk di bawa kemana2 saja



NO 5- set barang kemas pearl dari Refflesia

itu contoh saja, yang laen pon xpe


NO 6- iphone. kegilaan zaman sekarang



NO 7- percutian ke Paris!!



NO 8- Camera SLR (of cos la cik epa suke bergambar)



NO 9- Jam tangan TagHeuer



NO 10- True Love (happily ever after) :)



opsss, ada extra lak...(suke ati cik epa la kan?? die punye berangan...huhu)


NO 11- ipod nano 3g




p/s: tq darlink~ suggest me buat ni. hahahaha, suke taw!!! mintak2 termakbul :p

6 comments:

  1. made me think apa plak top 10 yg nai nak in life skrang ni hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe...yup2..think ye nai!! bagus utk isi ms lapang n also bg semngt kt kte :)

    ReplyDelete
  3. sile sembunyikan hon kereta anda?
    haha itu lawak.ok2 saye keep that in mind.
    hehe

    ReplyDelete
  4. eh..cik afra ni bikin gempak jela. membunyikan la...mano do typing error...:p

    ReplyDelete
  5. aik cik epa nyer bestday lewat sehari jer dari en bond...boleh laa celebrate skali nnt...huahuahuaha

    ReplyDelete
  6. nak grad my M.Sc...tp susah btul nak nampak cahaya d hujung batang paip hehe samar2 ;)

    ReplyDelete