marilah kita bersiar2

owh, cik epa sebenarnya kepenatan teramat sgt. hari ni berjalan jek 1 ari. dari pagi kul 7 (pagi2 dah pegi unisel untuk daftar sem baru) smpi la jap lagik. jap lagik cik epa and famili akan ke cineleisure damansara untuk tengok midnite muvie!! yepieee!! mate and badan penat, tapi gagahkan jugak la. huhu. next n3 cik epa upload pic2 ye??


jadual perjalanan cik epa 1 ari ni :

shah alam ==> unisel bestari jaya (otw singgah saujana utama sarapan pagi) ==> kuala selangor (shoping beli ikan2 and barang2 pasar + singgah minum air kelapa yg besh) ==> shah alam (lepak2 dan masak tengahari then makan) ==> Courts Mammoth, hicom (singgah untuk usha2 rangka katil) ==> ikea, mutiara damansara (usha rangka katil jugak) ==> ikano power center, mutiara damansara (g jalan2 then makan A&W) ==> cineleisure (g booking tiket wayang pasal my bro dh bising2 nk tgk muvie tuh) ==> shah alam again (pasal nak amik adik2 yg tertinggal di rumah and muvie started at 12.45 nite) ==> cineleisure kembali (muvie time!!) ==> shah alam (Zzzzzzzz)

p/s: balik nanti sure terlentang, seb baek esok xjdk kua.

1 comment:

  1. waaa~

    sgt best lah..!!

    ta ajak cufa pon..

    hihi.. =p

    ReplyDelete