Hijau

hari ini sayer sudah pon berada di rumah(shah alam la mane lgk). xde byk sgt xtvt yg dilakukan just menyiapkan tugasan thesis sayer. minggu depan INSYALLAH, sayer sudah boleh start writing. ad few changes yang harus dibuat untuk memantapkan thesis sayer.

bty, semalam, sayer suke rela mencadangkan untuk membuka booth sempena environmental day(ops..lupe nk cite, kotg kne organize event ni untuk subject solid waste management). kemudian kami(sayer, cik bear n cik awe) sebulat suara untuk mencarik few company yg berkaitan dgn environment utk mgajak mereka participate dalam event ini. itu pon baru ni carik contct number mereka. minggu depan br mula operasi mencalling. yela, kne usaha lebih skit memandangkan nak kne deal with organization. hope they can make it, because the event is actually will be held 26 this month. got 3 weeks to go.

sayer igt malam ini nak sambung carik lgk, but arini sangat panas, jadi sayer hanya surf internet jek. sambil2 tuh teringat plak lagu HIJAU by ZAINAL ABIDIN. lagu yg cukup2 femes berkaitan dengan environment. jenuh gak nk mencarik, sejak2 agent pencarian lagu sayer(syok.org) dh xbg download lagu secara free. so, nanti event tuh boleh la pasang. lagu itu xjemu utk di dgr berulang kali.

4 comments:

  1. yesza...hijau..hijjas..hijau..hijjas
    bersama sama la kita menjayakannye
    insya Allah

    ReplyDelete
  2. ye Insyallah!!
    mtk2 berjaye la usaha kite kn??

    ReplyDelete
  3. ohhoiii~ aku ade lagu tu. mse recycle program kat U aku, juge pakai lagu hijau neh, BESHHH!!!
    mahu?! atau ko sudah dpt?!

    ReplyDelete
  4. hehehe...xing!!
    ak dh jmp dh lagu tuh...ntah kt mane ak crk...trs dload..mmg besh kn lagu tuh...hope meriah la nntt

    ReplyDelete